Suosittele meitä

Facebook Twitter 13Jaa

Laitoskoneet Valkeakoskella

Laitoskoneiden myynti, asennus ja huolto Pirkanmaalla

Valkeakosken Kodinkonehuollon palveluihin kuuluvat myös laitoskoneiden myynti, asennus ja huolto. Edustamme Talpet- ja Miele Professional -merkkejä, joiden tehokkuus vastaa vaativaankin ammattikäyttöön sekä suurempien kohteiden tarpeisiin. Kestävät laitoskoneet ovat hyvä hankinta esimerkiksi pesuloihin ja taloyhtiöihin, joissa koneet ovat jatkuvassa käytössä. Voit lukea lisää Talpet-laitteista ja Miele Professional -laitteista täällä. Toki mekin kerromme mielellämme koneista, joita meillä on tarjolla!

Liikkeessämme on esillä Miele Professional-laitoskone – tule tutustumaan! Etsimme tarpeisiisi sopivat koneet ja hoidamme niiden asennukset. Kun on huollon aika, olemme apunasi myös silloin. Toimimme Valkeakosken lisäksi muilla lähialueilla noin 50 km säteellä, kuten Lempäälässä ja Toijalassa. Kannattaa lukaista myös muista palveluistamme.

Kerro meille, millaista apua tarvitset!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Valkeakosken Kodinkonehuolto Oy
Honkiniementie 19
37600 VALKEAKOSKI

Y-tunnus: 1020644-0
Puh: 03-5850860

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Valkeakosken Kodinkonehuolto Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.