Suosittele meitä

Facebook Twitter 13Jaa

Kylmälaitehuoltoa Valkeakoskella

Huollamme kylmälaitteet Pirkanmaalla

Valkeakosken Kodinkonehuollon kylmälaitehuolto huoltaa jääkaapit, pakastimet, kotikylmiöt, viinikaapit, laitoskylmiöt ja kylmähuoneet. Pienemmät kylmälaitehuollot teemme toimipisteessämme Valkeakoskella, mutta suurempien laitteiden ollessa kyseessä huollot voidaan tehdä asiakkaan luona. Teemme kylmälaitehuoltoja Valkeakosken lähialueilla noin 50 km säteellä, kuten Akaassa, Lempäälässä ja Pälkäneellä. Kysy lisää!

Kun otat yhteyttä kylmälaitehuoltoomme, ilmoitathan seuraavat asiat:

Laitteen merkki, malli ja tuotenumero. Nämä löytyvät tyyppikilvestä, joka sijaitsee jääkaapeissa ja pakastimissa usein laitteen sisäpuolelta. Kun kyseessä on takuuhuolto, tarvitsemme vielä laitteen ostopäivämäärän.

Kylmälaitteiden myynti

Kylmälaitehuoltojen lisäksi myymme kylmälaitteita. Tuotteisiimme kuuluvat Festivo-, Huurre- ja Porkka-kotikylmiöt sekä laitoskylmälaitteet. Olet lämpimästi tervetullut asioimaan myymäläämme Valkeakoskelle! Toki voit myös vaikka soitella ja kysellä etukäteen tarvitsemastasi palvelusta.

Kerro meille, millaista apua tarvitset!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Valkeakosken Kodinkonehuolto Oy
Honkiniementie 19
37600 VALKEAKOSKI

Y-tunnus: 1020644-0
Puh: 03-5850860

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Valkeakosken Kodinkonehuolto Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.