Ilmalämpöpumput laatumerkeiltä Valkeakoskelta

Ilmalämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto Pirkanmaalla

Valkeakosken Kodinkonehuolto myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumput, myös varaosat ja tarvikkeet kuuluvat tarjontaamme. Ilmalämpöpumppu on nykyaikainen ja kustannustehokas, monen asukkaan ykkösvalinta talon lämmitykseen sekä viilennykseen. Ilmalämpöpumppu myös poistaa kosteutta ja puhdistaa sisäilmaa, joten sen avulla saavutetaan laadukkaampi sisäilmanlaatu. Asennamme ja huollamme ilmalämpöpumppuja Valkeakosken lisäksi Tampereella, Toijalassa ja muilla lähialueilla noin 50 km säteellä. Kysy reilua tarjousta kohteeseesi!

Olemme Mitsubishin ja Electroluxin valtuutettu huoltoliike

Asennamme ja huollamme Mitsubishi- ja Electrolux-ilmalämpöpumppuja, joiden valtuutettu huoltoliike olemme. Myymälässämme on nähtävillä Electroluxin ja Mitsubishin pumput, joihon olet lämpimästi tervetullut tutustumaan. Samalla voimme keskustella tarkemmin talosi lämmityksestä ja etsiä siihen parhaan ratkaisun. Lue lisätietoja Mitsubishi-ilmalämpöpumpuista ja Elextrolux-pumpuista täältä. Asennamme ja huollamme myös muita merkkejä!

Tilaa ilmalämpöpumpun asennus tai huolto ammattilaiselta

Valkeakosken Kodinkonehuolto on pitkän linjan ilmalämpöpumppujen ammattilainen. Meiltä saat hyvät laitteet sekä huollon, puhdistuksen ja sisäyksikön desifiontipesun, joka pitää pumpun toimintavarmana koko elinkaarensa ajan. Pyydä tarjous pumpusta, ja tutustu myös muihin palveluihimme.

ilmalämpöpumppu

Kerro meille, millaista apua tarvitset!