Suosittele meitä

Facebook Twitter 13Jaa

Ilmalämpöpumput laatumerkeiltä Valkeakoskelta

Ilmalämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto Pirkanmaalla

Valkeakosken Kodinkonehuolto myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumput, myös varaosat ja tarvikkeet kuuluvat tarjontaamme. Ilmalämpöpumppu on nykyaikainen ja kustannustehokas, monen asukkaan ykkösvalinta talon lämmitykseen sekä viilennykseen. Ilmalämpöpumppu myös poistaa kosteutta ja puhdistaa sisäilmaa, joten sen avulla saavutetaan laadukkaampi sisäilmanlaatu. Asennamme ja huollamme ilmalämpöpumppuja Valkeakosken lisäksi Tampereella, Toijalassa ja muilla lähialueilla noin 50 km säteellä. Kysy reilua tarjousta kohteeseesi!

Olemme Mitsubishin ja Electroluxin valtuutettu huoltoliike

Asennamme ja huollamme Mitsubishi- ja Electrolux-ilmalämpöpumppuja, joiden valtuutettu huoltoliike olemme. Myymälässämme on nähtävillä Electroluxin ja Mitsubishin pumput, joihon olet lämpimästi tervetullut tutustumaan. Samalla voimme keskustella tarkemmin talosi lämmityksestä ja etsiä siihen parhaan ratkaisun. Lue lisätietoja Mitsubishi-ilmalämpöpumpuista ja Elextrolux-pumpuista täältä. Asennamme ja huollamme myös muita merkkejä!

Tilaa ilmalämpöpumpun asennus tai huolto ammattilaiselta

Valkeakosken Kodinkonehuolto on pitkän linjan ilmalämpöpumppujen ammattilainen. Meiltä saat hyvät laitteet sekä huollon, puhdistuksen ja sisäyksikön desifiontipesun, joka pitää pumpun toimintavarmana koko elinkaarensa ajan. Pyydä tarjous pumpusta, ja tutustu myös muihin palveluihimme.

Kerro meille, millaista apua tarvitset!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Valkeakosken Kodinkonehuolto Oy
Honkiniementie 19
37600 VALKEAKOSKI

Y-tunnus: 1020644-0
Puh: 03-5850860

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Valkeakosken Kodinkonehuolto Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.