Aurinkosähköpaneelit Valkeakoskelta kotitalouksille, yrityksille ja maatiloille 

Kysy lisää!

Meidän kauttamme saat aurinkosähköpaneelit kotitalouksille, yrityksille ja maatiloille Valkeakoskella ja muualla Pirkanmaalla. Aurinkosähkö on ekologinen investointi, joka tuottaa sähköä suoraan luonnosta ja vieläpä ilmaiseksi.

Voit lämmittää aurinkosähköllä sekä kodin että käyttöveden. Lisäksi valaiset kiinteistön kaikki tilat ja lataat vaikka sähköautosi. Ota yhteyttä ja kysy lisää välittämistämme Scanofficen aurinkosähköjärjestelmistä!

Scanoffice Premium Sofar -paketit

Aurinkosähköjärjestelmien kiinnostavuus on kasvanut viime vuosina. Olemmekin solmineet Scanofficen kanssa Aurinkopartneri-sopimuksen Scanoffice Premium -aurinkosähköjärjestelmien jälleenmyynnistä. Tutustu Scanofficen mallistoon tarkemmin täällä.


Scanoffice Premium -aurinkosähköpaketit on suunniteltu pohjolan vaativiin oloihin ja edustavat alansa huippulaatua. Paketeilla on 30 vuoden takuu, ja ne sisältävät kaikki aurinkovoimalaan tarvittavat komponentit kiinnikkeitä myöten. Sofar Solarin huippulaadukkailla inverttereillä ja Canadian Solarin uusimmilla half-cut-paneeleilla saadaan aikaiseksi pitkäikäinen sijoitus, joka kestää vuodenajasta toiseen.

Pyydä lisätietoja

Täydellinen aurinkosähköjärjestelmä sisältää:

4

  • aurinkopaneelit

  • invertterin

  • kattokiinnitysjärjestelmän

  • tarvittavat kaapelit ja liittimet

  • turvakytkimen.

Scanoffice Premium -aurinkosähköjärjestelmät – varmin tapa siirtyä aurinkosähköön!

Kaikkiin kiinteistön tarpeisiin

Voit lämmittää aurinkosähköllä sekä kodin että käyttöveden. Lisäksi valaiset kaikki tarvitsemasi tilat ja lataat vaikka sähköautosi. Kaikki aurinkovoimalan tuottama sähkö voidaan hyödyntää jotenkin: voit myydä ylimääräisen sähkön, jota et tarvitse kiinteistön sähkönkulutukseen, suoraan sähköverkkoon. Hyödyt aurinkovoimasta monin tavoin!

Kysy lisää

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.