Ilmalämpöpumput laatumerkeiltä Valkeakoskelta

Ota yhteyttä

Ilmalämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto Pirkanmaalla


Valkeakosken Kodinkonehuolto myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumput. Myös varaosat ja tarvikkeet kuuluvat tarjontaamme. Ilmalämpöpumppu on nykyaikainen ja kustannustehokas, monen asukkaan ykkösvalinta talon lämmitykseen ja viilennykseen.

Ilmalämpöpumppu poistaa myös kosteutta ja puhdistaa sisäilmaa, joten sen avulla saavutetaan laadukkaampi sisäilman laatu. Asennamme ja huollamme ilmalämpöpumppuja Valkeakosken lisäksi Akaassa, Lempäälässä ja muilla lähialueilla noin 50 kilometrin säteellä. 

 

Tutustu myös ilmalämpöpumpun rahoitusmahdollisuuksiin.

Kysy reilua tarjousta kohteeseesi!

Olemme Mitsubishi Electric- ja Gree-merkkien valtuutettu huoltoliike

Asennamme ja huollamme Mitsubishi Electric- ja Gree-ilmalämpöpumppuja ja olemme näitä merkkejä maahantuovan Scanoffice Groupin Lämpöpumppu-Dealer- ja Hankintaturvaliike

Näin ollen saat ostamallesi ilmalämpöpumpulle huollon ja varaosia vielä vuosien jälkeenkin. Myymälässämme on nähtävillä Mitsubishin ja Green pumppuja, joihin olet lämpimästi tervetullut tutustumaan. Asennamme ja huollamme myös muita merkkejä!

Tilaa ilmalämpöpumpun asennus tai huolto ammattilaiselta

Valkeakosken Kodinkonehuolto on pitkän linjan ilmalämpöpumppujen ammattilainen. Meiltä saat hyvät laitteet sekä huollon, puhdistuksen ja sisäyksikön desinfiointipesun, jotka pitävät pumpun toimintavarmana koko elinkaarensa ajan. Pyydä tarjous pumpusta ja tutustu myös muihin palveluihimme.

Katso yhteystiedot tästä

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.