Sähköasennustyöt Valkeakoskella

Sähköasennukset, huollot ja korjaukset Pirkanmaan alueella

Valkeakosken Kodinkonehuollon kautta saat kaiken kokoiset sähköasennukset lampun vaihdoista kokonaisiin omakotitalojen sähköistyksiin. Teemme myös huollot ja korjaukset, ja työskentelemme niin uudisrakennus- kuin saneerauskohteissakin Valkeakosken lisäksi Tampereen, Toijalan ja muiden lähikuntien alueilla noin 50 km säteellä. Ota toki yhteyttä ja kysy tarpeisiisi sopivaa sähköasennusta! Liikkeessämme on tarjolla myös sähköasennustarvikkeita.

Anna ammattilaisen hoitaa sähköasennukset

Sähköasennustyöt kannattaa jättää kokeneelle tekijälle, jolla on lupa-asiat ja pätevyydet kunnossa. Näin saat varmasti turvalliset, toimivat ja kustannustehokkaat sähköt kotiisi. Meiltä saa aina sellaista palvelua, joka on mietitty kohdetta ja sen asukkaita ajatellen. Lue lisää sähköalan palveluistamme osoitteesta vakosahko.fi.

Lue myös muusta toiminnastamme

Sähköasennusten lisäksi Valkeakosken Kodinkonehuolto on kokenut ja ammattitaitoinen kodinkoneiden huoltoyritys. Huollamme myös kylmälaitteet, ja asennamme ilmalämpöpumput. Lue lisää toiminnastamme ja ota yhteyttä! Jutellaan tarkemmin toiveistasi.

Kerro meille, millaista apua tarvitset!