Suosittele meitä

Facebook Twitter 13Jaa

Sähköasennustyöt Valkeakoskella

Sähköasennukset, huollot ja korjaukset Pirkanmaan alueella

Valkeakosken Kodinkonehuollon kautta saat kaiken kokoiset sähköasennukset lampun vaihdoista kokonaisiin omakotitalojen sähköistyksiin. Teemme myös huollot ja korjaukset, ja työskentelemme niin uudisrakennus- kuin saneerauskohteissakin Valkeakosken lisäksi Tampereen, Toijalan ja muiden lähikuntien alueilla noin 50 km säteellä. Ota toki yhteyttä ja kysy tarpeisiisi sopivaa sähköasennusta! Liikkeessämme on tarjolla myös sähköasennustarvikkeita.

Anna ammattilaisen hoitaa sähköasennukset

Sähköasennustyöt kannattaa jättää kokeneelle tekijälle, jolla on lupa-asiat ja pätevyydet kunnossa. Näin saat varmasti turvalliset, toimivat ja kustannustehokkaat sähköt kotiisi. Meiltä saa aina sellaista palvelua, joka on mietitty kohdetta ja sen asukkaita ajatellen. Lue lisää sähköalan palveluistamme osoitteesta vakosahko.fi.

Lue myös muusta toiminnastamme

Sähköasennusten lisäksi Valkeakosken Kodinkonehuolto on kokenut ja ammattitaitoinen kodinkoneiden huoltoyritys. Huollamme myös kylmälaitteet, ja asennamme ilmalämpöpumput. Lue lisää toiminnastamme ja ota yhteyttä! Jutellaan tarkemmin toiveistasi.

Kerro meille, millaista apua tarvitset!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Valkeakosken Kodinkonehuolto Oy
Honkiniementie 19
37600 VALKEAKOSKI

Y-tunnus: 1020644-0
Puh: 03-5850860

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Valkeakosken Kodinkonehuolto Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.